Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
27 Postów

(KapitanHak)
Wiking
nie zaprzeczam sobie samej bo jestem facetem ale jak bym byl kobieta to niechcialbym byc zona norwega

a taka roznica ze tajka mowi po tajsku a polka po polsku
polki sa po prostu ladniejsze, tajki to dla mnie takie bardziej kopciuchy co sa do sprzatania

no i ze dwa razy widzialem ladna tajke a reszta to naprawde zle wyglada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kisia1
(kisia1)
Wiking
do sandokana! tego wulgarnego pana ciekawe skad wiesz czy sie nadaja ...hmmm cos nie wyszlo z ktoryms z nich ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
peter1980 napisał:
Ja pracuje w firmie gdzie pracuje 86 osob 4 norwegow ma polskie zony i traktoja je jakby byly gorszej kategorii nasmiewaja sie z nich i Polski i caly czas gadka ile pieniedzy maja norwedzy a ile Polacy sa mili tylko w tedy gdy chca czesci do samochodow z Polski .

Niepotrzebnie sluchasz tych oslow.Reprezentuja poziom adekwatny do wykonywanego zawodu.Nie oczekuj od ludzi bez wyksztalcenia szacunku do samego siebie.Moralnosc i tolerancja nie zna granic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Temat walkowany wielokrotnie,poprostu milosc nie zna granic,kazdy ma inne gusta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
tajki to dla mnie takie bardziej kopciuchy co sa do sprzatania

Co za obluda.
Czy to nie polski specjalizuja sie w sprzataniu..HMMMM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
hei!sandokan napisał:
tajki to dla mnie takie bardziej kopciuchy co sa do sprzatania

Co za obluda.
Czy to nie polski specjalizuja sie w sprzataniu..HMMMM

Polki oczywiscie literowka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
Nie chodzi o zakompleksienie odnosnie kutasa i cm... Chodzi o to ze Norweg ,Amerykanin czy inny imperialista zawsze bierze Polke ,Litwinke czy Ukrainke tylko dla jednego dla dobrego pierdolenia i uleglsci tych biednych dziewczyn w 99% pochodzacyhc z biedy . Taki Norweg czy inny impreliasta wie ze z taka szmata( w jego mniemaniu) jak Polka Ukrainka , Tajka ,czy Litwinka bedzie mogl zrobic wszystko zruchac ja ,odstapic koledze smiac sie z niej a ta idotka bedzie sie nim chwalic na Polskiej wsi przed rodzina czy kolezankami ze ma meza zza granicy tak to wyglada . Tak wygladaja zwiazki Polsko-Norweskie ,sprzedanie sie za pare groszy ! Doszlo juz do tego ze mlodzi Norwedzy ( ci jeszcze nie do konca spedaleni ktorym jeszcze fiut staje na widok kobiety ) juz nie mowia ze ida na kurwy tylko ze ida na " Polki" a nasze Polskie kurwiska az sie prosza by jakis paskudny oblesny norweg obejrzal sie na nią... Zalosne i tyle !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(KapitanHak)
Wiking
Panie co pan pierdolisz za przeproszeniem ?
jestes polak czy co ?

jak mozesz porownywac nasze piekne polki do tych krasnali pokracznych
wybacz ale powinienes dostac za to w ryja ,nie chodzi o to czy sprzataja czy nie

, tajki poprostu sa szpetne w wiekszosci i dlatego powiedzialem ze nadaja sie do sprzatania a czy sprzataja czy nie to mnie to lotto

zone masz polke czy skad ? moze se przywiozles tajlandke jak te stare norwegi co ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(KapitanHak)
Wiking
pawel ignaszak to idz zobacz jak sie norwezki kurwia
i zastanow sie dlaczego tutaj co 2 po rozwodzie
ja znam 5 norwegow po rozwodzie i dlatego ze baba go zostawila i sie poszla kurwic

polki nie sa swiete ale norwezki sa gorsze moim zdaniem ,angielki tak samo

no i jakim trzeba byc idiotom zeby na swoje kobiety tak zle mowic?
ja zem nigdy nie uslyszal od norwega ze norwezki to sa latwe
a polak o swoich zawsze tak powie

co za durny naród
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
kapitan Hak zgadza sie Norwezki kurwia sie i to strasznie ale ze "swoimi" czyli z Norwegami Szwedami i Dunczykami czyli w 90% ze skandynawami... Natomiast Polskie kurwiska rzna sie ze wszystkimi byle nie z polaczkami ... Wtedy czuja prestiz wyzszosci ze dala dupy murzynowai czy Norwegowi . Jest to przykre i tyle ! Nawet kurwienie sie z placzkami jest przykre ! Przykre jest jak plskie kurewki kurwia sie nawet z polaczkami ! Dla mnie kurwa t kurwa bez roznicy czy to kurwiszcze Norweskie czy kurwiszcze Polskie kurwa to kurwa i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok